Limitarea prin Legea bugetului de stat a cotelor destinate bugetelor locale din TVA, neimpozitarea profitului reinvestit si instituirea unei taxe de poluare anuala, in functie de gradul de poluare al autovehiculului sunt masurile avute in vedere de Finante pentru asigurarea surselor de finantare.

Ministerul Finantelor mai ia in calcul ca masura imediata in acest an si achitarea cu prioritate a "obligatiilor financiare certe, lichide si exigibile ale statului si esalonarea echilibrata a platii lunare a acestora, in trimestrul I al anului 2009", potrivit sintezei propunerilor grupurilor de lucru pentru "Platforma comuna de masuri anticriza ", informeaza NewsIn.

Capitolul "Masuri privind asigurarea surselor de finantare a dezvoltarii economice" prevede, totodata, tratarea veniturilor angajatilor in perioada de somaj tehnic ca si venituri de natura non-salariala si aplicarea regimului corespunzator de impozitare...

  •   2009-01-20
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.