Financiar

#pasare #porc #oaie #mancare #carne

Mai putina carne pe masa romanilor

Numarul de porcine si bovine sacrificate in luna septembrie s-a redus comparativ cu aceeasi luna a anului trecut. In schimb, numarul oilor si al pasarilor sacrificate a sporit.

Numarul total de bovine sacrificate a scazut cu 12,5%, pana la 77.000 de capete. Greutatea lor in carcasa s-a redus cu 21,5%, pana la aproape 12.000 de tone. Sacrificarile de bovine in unitatile industriale specializate si greutatea lor in carcasa au scazut cu 38,9%, respectiv cu 35,9%, potrivit datelor publicate de Institutul national de Statistica (INS).
   
In cazul porcinelor, numarul animalelor sacrificate...

 ( citeste continuarea in Evenimentul Zilei )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea