Financiar

#pndr #ministerul agriculturii #proiect #fonduri

Mai multi bani pentru fermieri prin Programul National de Dezvoltare Rurala

Programul National de Dezvoltare Rurala (PNDR) va fi suplimentat, la sfarsitul acestui an, cu 101,69 milioane euro, suma ce va completa bugetele unor masuri din cadrul programului, a declarat pentru NewsIn directorul in cadrul Ministerului Agriculturii, Viviana Vasile.

Conform Planului European de Redresare Economica (PERE) economia europeana va fi stimulata prin alocarea a cinci miliarde euro pentru proiecte din domeniul energetic, infrastructura in banda larga (infrastructura de internet) si proiecte pentru noile provocari ( schimbari climatice , energii regenerabile, biodiversitate , gestiunea resurselor de apa, inovatie si restructurarea sectorului produse lactate).

"Din suma alocata pentru Planul European de Redresare Economica, Romaniei ii revine suma de 101,69 mil euro care suplimenteaza bugetul initial alocat din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala", se arata in datele MAPDR.

PNDR va aloca fondurile primite catre "Modernizarea exploatatiilor agricole” (Masura 121), "Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere" (123), "Imbunatatirea si dezvoltarea infrastructurii legate de dezvoltarea si adaptarea agriculturii si silviculturii" (125), "Plati de agro-mediu" (214)...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea