Financiar

#imobiliar #investitii #europa

Investitiile imobiliare in Europa Centrala si de Est au scazut cu aproape 60% in trimestrul doi

Investitiile imobiliare comerciale din Europa Centrala si de Est s-au redus in trimestrul doi al lui 2009 cu aproximativ 59% fata de trimestrul anterior, pana la 164 milioane euro, potrivit unui al grupului de consultanta imobiliara CB Richard Ellis. Valoarea tranzactiilor imobiliare in Europa Centrala si de Est, zona care cuprinde Bulgaria, Croatia, Cehia, Ungaria, Polonia, Romania, Rusia, Serbia, Slovacia si Ucraina, s-a ridicat in trimestrul I al lui 2009 la 396 milioane de euro.

La nivel european, insa, piata investitiilor imobiliare comerciale a crescut in cel de-al doilea trimestru cu 12% fata de primele trei luni ale lui 2009, pana la 13 miliarde de euro. In primul trimestru al anului, volumul tranzactiilor a fost de 11,6 miliarde de euro.

Potrivit datelor CB Richard Ellis, in perioada aprilie-iunie 2009, atentia investitorilor s-a indreptat in principal asupra pietelor unde s-a inregistrat cele mai importante corectii de preturi, cum ar fi Londra, Madrid, Barcelona si Paris.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-07-27
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.