Financiar

#pret #imobiliar #chirie

Invata cum sa-ti inchiriezi casa la un pret bun

Chiar daca valoarea chiriilor a scazut in luna ianuarie, fata de decembrie, inchirierea se poate dovedi o buna sursa de venituri.

Daca aveti o casa, un apartament sau o camera nefolosite, cea mai buna solutie, in cazul in care nu vreti sa vindeti, este sa inchiriati. Banii astfel obtinuti pot fi folositi pentru a va plati ratele la banca, de exemplu , sau ii puteti economisi.

Insa, pentru a obtine un pret cat mai bun, trebuie sa urmati cativa pasi, potrivit specialistilor de la Investopedia:

Intelegeti responsabilitatea pe care v-o asumati

A avea pe cineva in chirie nu inseamna doar sa colectati bani in fiecare luna, ci include si mai multe responsabilitati . De exemplu, trebuie sa aveti grija ca instalatiile sanitare sau cele de gaz sa mearga bine si ati putea fi obligati sa efectuati reparatii , daca stricaciunile nu apar ca urmare a comportamentului chiriasului.

Pregati-va locuinta

Piata chiriilor este foarte competitiva, mai ales in timpul crizei. Chiriasii isi permit, acum, sa aiba mai multe pretentii , deoarece preturile au scazut...

 ( citeste continuarea in Ziare.com )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea