Financiar

#internet #ue #fonduri #ferme #imm #mediul rural

Internet de mare viteza pentru fermele agricole si firmele de la tara, de la UE

Intreprinderile mici si mijlocii din mediul rural si fermele agricole moderne vor putea beneficia de euro pentru acest tip de investitii, suma fiind adaugata celor 15 miliarde de euro pentru investitii IT&C, disponibile prin fondurile europene de dezvoltare regionala, sociala si rurala.

Pentru conexiunea la internet de mare viteza prin satelit sunt necesare doar o antena si un modem de o valoare de aproximativ 500 de euro pe utilizator, fara alte costuri suplimentare. Aceasta investitie initiala poate fi finantata prin fondurile UE.

O conexiune la internet de viteza mare poate fi folosita fie de catre un o ferma, o scoala, sau de catre un sat intreg, cu ajutorul unei retele wi-fi locale.

Regiunile care doresc sa beneficieze de aceste fonduri trebuie sa contacteze agentiile de dezvoltare regionala sau guvernul national cu cererile de finantare pentru internet de mare viteza prin satelit, astfel incat aceste proiecte sa fie incluse in Planurile de Dezvoltare Rurala .

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-06-02
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.