Financiar

#fmi #bani #investitii #investitori #romania

Increderea investitorilor in Romania depinde de respectarea acordului cu FMI

Sansele Romaniei de a primi urmatoarea transa de la FMI sunt minime, iar acest lucru s-a vazut in prabusirea leului, scrie presa internationala . Reuters scrie si ca nerespecatrae acordului va duce si la o scadere a increderii investitorilor.

presa internationala a relatat pe larg situatia in care se afla Romania, dupa ce Curtea Constitutionala a decis ca unele masurile de austeritate ale guvernului  sunt neconstitutionale. Romanii care manifestau vineri la Bucuresti impotriva masurilor de austeritate au fost auziti, scrie Euronews.

Earth Times scrie ca decizia a venit ca o surpriza, majoritatea membrilor Curtii Constitutionale fiind sprijiniti de Guvern. "Basescu s-a intalnit cu doi dintre cei noua judecatori ai Curtii Constitutioanle. Dintre cei noua, patru au fost recomandati de catre Guvernul condus de democrat-liberalul Emil Boc si unul a fost adus de partenerul la coalitie UDMR. Doar doi judecatori au au sprijinul opozitiei ".

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea