Financiar

#impozit #locuinta #cod fiscal

Impozitul pentru mai multe cladiri va fi majorat la 30 iunie

Impozitul perceput persoanelor care detin in proprietate mai multe cladiri va fi majorat in sedinta de guvern de miercuri, 30 iunie, dupa ce prevederea a fost eliminata, luni, din ordonanta de urgenta privind modificarea Codului Fiscal, si va intra in vigoare cu 1 iulie, a anuntat, luni, Executivul, potrivit Mediafax.

"Majorarea impozitelor pentru cei care au in proprietate doua sau mai multe cladiri figureaza pe agenda sedintei de guvern de miercuri, 30 iunie 2010, iar masura va intra in vigoare de la 1 iulie 2010", a precizat, luni, intr-un comunicat de presa purtatorul de cuvant al Guvernului, .

Guvernul a decis, luni, sa elimine din proiectul de modificare a Codului Fiscal articolul care impunea proprietarilor de mai multe locuinte sa achite in acest an o taxa de solidaritate , urmand ca impozitarea sa fie reglementata printr-un act normativ distinct fara incidenta asupra Codului Fiscal.

"Am rediscutat luni ordonanta de modificare a Codului Fiscal si am decis sa eliminam articolul privind taxa pentru cladiri, urmand ca Ministerul Finantelor sa reglementeze procedura printr-un proiect de lege", a declarat, anterior, agentiei MEDIAFAX, ministrul Agriculturii , .
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea