Financiar

#imm #criza #economie #antreprenor

IMM-urile se afla in plina criza

Aproximativ un sfert dintre antreprenori (24,7%) considera ca apogeul crizei economice din Romania va fi atins in trimestru trei al acestui an, releva un studiu realizat de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania ( CNIPMMR ) pe un esantion reprezentativ de 1.099 intreprinzatori din toata tara.

Majoritatea agentilor econimici si-au redus activitatea in perioada octombrie 2008-martie 2009, iar aproape un sfert dintre acestia considera ca apogeul crizei economice va fi atins abia in trimestru trei al acestui an.

"Concluzia este ca IMM-urile se afla in plina criza si ca aceasta va continua pana la sfarsitul anului si, mai accentuat, in urmatoarele trei luni", a spus presedintele CNIPMMR, Ovidiu Nicolescu .

Conform sondajului realizat in perioada martie-aprilie din acest an, 21,25% dintre intreprinzatorii privati au indicat ca perioada de varf a crizei trimestrul patru din 2009, iar 16,4% dintre cei chestionati - primele trei luni din 2010.

De asemenea, circa 11% dintre intreprinzatori considera ca apogeul crizei a fost in trimestru doi 2009 ori ca va fi in trimestru doi din 2010.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea