Financiar

#preturi #apartamente #imobiliare

Harta preturilor cerute pe apartamente in Bucuresti

Preturile apartamentelor vechi din Capitala au scazut in luna februarie cu 2%, din cauza inregistrarii unor cresteri de pret in sectoarele 5 si 6, de 8%, respectiv 3%, in timp ce in sectoarele 1, 2 si 4, preturile au urmat trendul descendent de 6-7% din ultima perioada.

In ceea ce priveste preturile locuintelor din sectorul 3, se observa o acasa.ro / acasa.ro / acasa.ro /stagnare" title="stagnare">stagnare " title="stagnare">stagnare " title="stagnare">stagnare , arata cel mai recent indice imobiliar realizat de compania de consultanta imobiliara Colliers International Romania.

Cat despre evolutia preturilor apartamentelor noi din Bucuresti, indicele arata o stationare la nivelul de 1.778 de euro pe metru patrat cu TVA pentru suprafata construita, plus cea a teraselor. Per total, preturile locuintelor au scazut in luna februarie fata de ianuarie cu un procent.

 (citeste continuarea in Gandul)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea