Financiar

#emil boc #guvern #solutii #criza #masuri #impact

Guvernul vrea "solutii reci" pentru combaterea crizei economice

Premierul Emil Boc a cerut membrilor Consiliului Economic Consultativ, din care fac parte reprezentanti ai administratiei si ai mediului de afaceri, sa evalueze impactul masurilor adoptate sau pregatite de Guvern, precum si " solutii reci" prin care criza economica sa poata fi depasita mai usor, scrie Mediafax.

"Scopul aceste intalniri ar fi un raspuns la rece cu privire la principalele masuri care sunt in practica sau sunt in pregatire de catre Guvern, cum vedeti impactul lor", le-a spus premierul membrilor Consiliului.

"In al doilea rand, ne-ar interesa la fel de pragmatic ce credeti ca ar trebui sa completeze setul de masuri existent pana in momentul de fata, in ce domenii strategice ar trebui apasata acceleratia si, din acest punct de vedere, cum am putea gasi niste solutii prin care actuala criza economica cu care ne afam in plina batalie sa poata fi mai usor depasita. Deci, feedback la rece pe ce am facut, solutii reci, dar benefice pentru ceea ce ar urma sa se intample in perioada urmatoare"...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-05-27
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii