Financiar

#licitatie #legislatie #guvern

Guvernul inaspreste legislatia privind licitatiile publice

Guvernul nu va mai accepta ofertele pentru licitatiile publice cu preturi "neobisnuit" de scazute pentru contracte de achizitii publice , de sub 85% din valoarea estimata. Regulile vor fi introduse printr-o noua modificare a legislatiei achizitiilor publice.

Astfel, o oferta depusa in cadrul unei licitatii de achizitie publica va fi considerata inacceptabila daca, in urma verificarilor, se constata ca are un pret neobisnuit de scazut pentru serviciul sau produsul care urmeaza sa fie furnizat, prestat ori executat. Oferta va fi respinsa si daca se va constata ca firma respectiva nu poate asigura indeplinirea contractului la parametrii cantitativi si calitativi solicitati prin caietul de sarcini.

Autoritatea contractanta va fi obligata sa verifice in detaliu oferta si sa solicite inclusiv documente privind preturile la furnizori, stocurile de materii prime si materiale, modul de organizare si metodele utilizate in cadrul procesului de lucru, nivelul de salarizare a angajatilor, performantele si costurile anumitor echipamente de lucru.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-07-27
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Criteriile de alegere a unui laptop

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii