Financiar

#primul imm #antreprenor #statul #program #prima casa

Guvernul ar putea demara "Primul IMM", un program de finantare pentru antreprenori

Guvernul ar putea demara un program de finantare pentru intreprinderile mici si mijlocii, similar "Primei Case", ca urmare a propunerii venite din partea Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), a declarat presedintele AOAR, Florin Pogonaru . Potrivit acestuia, resursele financiare alocate prin programul de finantare " Primul IMM ", cum s-ar numi programul, nu ar trebui sa depinda de portofoliile bancilor si nici din fondurile de garantare care sunt limitate.

Guvernul ar putea lansa, la propunerea AOAR, un program de finantare prin care sa sprijine mediul de afaceri, asemanator programului "Prima Casa", a spus presedintele Asociatiei, Florin Pogonaru . Potrivit acestuia, finantarile pentru un astfel de program guvernamental "nu ar trebui sa fie legate de portofoliile bancilor".

"Au fost prime discutii cu guvernul, pentru a se continua cu un program de genul "Primul IMM", dupa modelul "Primei Case". Exista sentimentul ca IMM-urile sunt o prioritate, dar trebuie gasita o solutie pentru finantare, deoarece capacitatea fondurilor de garantare este limitata", a explicat presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri din Romania (AOAR), Florin Pogonaru, pentru NewsIn.

Presedintele AOAR a mai spus ca o problema importanta ar fi legata de taxa pe valoarea adaugata (TVA) pe 15 septembrie, dupa evaluarea FMI...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-07-16
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii