Financiar

#florentin tucai #gabriel zbarcea #avocatura #onorarii #salarii #criza

Gabriel Zbarcea: piata de avocatura va scadea cu o treime in acest an

Valoarea pietei de avocatura ar putea sa scada cu aproximativ 30% in 2009, fata de perioada similara a anului trecut, pe fondul crizei economice, este de parere Gabriel Zbarcea , managing partner Tuca, Zbarcea si Asociatii. Totodata, reprezentantul casei de avocatura spera ca cifra de afaceri a Tuca, Zbarcea si Asociatii sa nu scada in acest an, chiar daca onorariile si salariile avocatilor angajati au crescut cu aproximativ 50% de la inceputul crizei si pana in prezent.

"Intrevad o scadere de pana la 30% a valorii pietei de avocatura in acest an, iar 2009 este un an al provocarilor, al oportunitatilor pentru cei care vor sti sa le exploateze. Cu siguranta un an dificil, in care nu cred ca vom mai asista la cresteri spectaculoase, ci mai degraba la replieri si consolidari pe anumite domenii de activitate. Este anul schimbarii si al adaptarii la noile cerinte ale pietei", a spus Gabriel Zbarcea, partener la casa de avocatura Tuca, Zbarcea si Asociatii

Totodata, acesta a adaugat ca, in primul trimestru al acestui an, casa de avocatura la care este partener a avut o crestere de 5% a cifrei de afaceri, comparativ cu perioada similara a anului trecut. Pentru acest an, avocatii de la Tuca, Zbarcea si Asociatii vizeaza mentinerea cifrei de afaceri la acelasi nivel al anului precedent. Previziunea vine pe fondul cresterii cu 50% a onorariilor si salariilor avocatilor Tuca Zbarcea & Asociatii.

Referindu-se la politica salariala a casei de avocatura pe care o reprezinta, Gabriel Zbarcea a marturisit ca majorarea salariilor si a onorariilor este o initiativa care mentine un grad mic de fluctuatie a personalului.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea