Financiar

#firme #buget #reducere #relocare #cifra de afaceri

Firmele si-au redus bugetele de relocare cu pana la 30%

IMM-urile, companiile medii si cele corporate sunt nevoite sa-si diminueze bugetele de relocare , ca urmare a previziunilor economice pentru acest an, dar si pentru 2010 si din cauza scaderii cifrei de afaceri din ultimele luni. Astfel, acestea s-au redus cu 25-30%, arata un studiu realizat de compania imobiliara Esop .

"Pentru o suprafata de 100-500 de metri patrati, cele mai intalnite bugete nu depasesc 1.800 – 6.000 de euro pe luna. In cazul firmelor medii, cele mai cautate spatii sunt in cladirile de clasa C si B si vile, de 200-350 de metri patrati, iar bugetele medii se situeaza intre 8 si 12 euro pe metru patrat ", spune Irina Petrescu, partener Esop, citata de Gandul.

Companiile mari prefera suprafete de 800 – 1.200 de metri patrati in cladirile de birouri de clasa B si B+, unde bugetele medii se situeaza intre 12 si 14 euro pe metru patrat.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea