Financiar

#asigurari #masini #casco #leasing

Firmele de leasing renunta la CASCO pentru asigurari mai ieftine

Companiile de leasing au gasit o solutie pentru a reduce costurile: incheie contracte de stocuri pentru masinile recuperate de la clientii rau-platnici, in locul politelor CASCO, informeaza The Money Channel. Tariful poate fi chiar si de 10 ori mai mic, dar exista un alt pret platit: companiile de leasing isi pun masinile la adapost doar in cazul calamitatilor naturale, nu si pentru furt.

Dupa ce in 2009, companiile de leasing au redus la minim finantarile, anul acesta sunt nevoite sa gaseasca solutii pentru reducerea costurilor . De exemplu, renegocierea contractelor de asigurare incheiate initial pentru masinile recuperate.

"Cea mai potrivita asigurare pentru bunurile recuperate este asigurarea de stocuri. Motivatia in acest sens este data de faptul ca acele bunuri reprezinta stocuri pentru companiile de leasing pana la momentul in care acestea sunt vandute, iar pe de alta parte aceasta decizie reprezinta o mai buna administrare a costurilor aferente acestor bunuri", a declarat Cornel Coca Constantinescu, presedinte MKB Romexterra Leasing.

(citeste continuarea pe Money.ro)

  •   2010-01-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Revolutia fiscala - ce venituri vom avea din ianuarie 2018

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii