Financiar

FINFAIR - Targul de bani

Finmedia va invita la a VI-a editie a targului de oferte financiar-bancare FINFAIR, eveniment ce va avea loc in perioada 26-28 iunie la Sala Palatului, si care va oferi vizitatorilor solutii de creditare, leasing si asigurari.

Si anul acesta targul se bucura de sprijinul unor parteneri de prestigiu – BRD Groupe Societe Generale si Raiffeisen Bank , precum si a unor personalitati precum Mugur Isarescu si invitatii sai: Radu Gratian Ghetea - presedinte , presedinte CEC Bank, Alpha Bank Romania, - presedinte executiv, Adrian Radu - presedinte MKB Romexterra Bank, - consilier BNR , George Mucibabici - .

Evenimentul se adreseaza persoanelor fizice si juridice interesate de contractarea unui credit, leasing sau a unei asigurari. FINFAIR nu va oferi doar un simplu cadru in care principalele institutii financiare din Romania sa isi expuna ofertele, ci va facilita relationarea directa si eficienta intre acestia si clienti.

Organizatorii pun la dispozitia vizitatorilor un birou de credite unde pot beneficia de si pot opta pentru solutia de finantare ce li se potriveste cel mai bine nevoilor.  

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei – Mugur Isarescu va modera si sustine pe data de 27 iunie conferinta “Creditul bancar: noile frontiere”, in cadrul deja traditionalei Mese rotunde “Mugur Isarescu si invitatii sai”. Astfel se va face o analiza a noilor directii si domenii spre care se indreapta dezvoltarea creditului bancar.

Program eveniment:

26-28 iunie – ora 10.00-18.00

 


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea