Financiar

#industrie alimentara #oxidare #roca sedimentara #bere #filtru

Filtrele folosite de fabricile de bere din Romania sunt cancerigene

Aproape toate fabricile de bere din Romania folosesc sisteme de filtrare cu kiselgur, roca sedimentara ce influenteaza negativ calitatea berii, afectandu-i gustul, iar fierul continut de filtru oxideaza produsul, sustin specialistii in sisteme de filtrare din industria alimentara .



„Utilizarea filtrelor cu kiselgur in industria berii are impact negativ asupra calitatii acestui produs, afectandu-i gustul. Compozitia chimica tipica a kiselgurului este 86% siliciu, 5% sodiu, 3% magneziu si 2% fier. Acesta din urma duce, in cele mai multe cazuri, la oxidarea berii“, a declarat Istvan Szommer, expert austriac in sisteme de filtrare din industria alimentara .

(Cititi restul articolelor in Gardianul)

  •   2008-09-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare