Financiar

#industrie alimentara #oxidare #roca sedimentara #bere #filtru

Filtrele folosite de fabricile de bere din Romania sunt cancerigene

Aproape toate fabricile de bere din Romania folosesc sisteme de filtrare cu kiselgur, roca sedimentara ce influenteaza negativ calitatea berii, afectandu-i gustul, iar fierul continut de filtru oxideaza produsul, sustin specialistii in sisteme de filtrare din industria alimentara .



„Utilizarea filtrelor cu kiselgur in industria berii are impact negativ asupra calitatii acestui produs, afectandu-i gustul. Compozitia chimica tipica a kiselgurului este 86% siliciu, 5% sodiu, 3% magneziu si 2% fier. Acesta din urma duce, in cele mai multe cazuri, la oxidarea berii“, a declarat Istvan Szommer, expert austriac in sisteme de filtrare din industria alimentara .

(Cititi restul articolelor in Gardianul)

  •   2008-09-10
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: 6 sfaturi pentru a depasi plafonarea la job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii