Financiar

#credit ferratum #ferratum #credit

FERRATUM – O noua identitate

FERRATUM – O noua identitate

In interiorul multora dintre noi, exista acel sentiment ca o alta viata asteapta sa fie traita - cea pe care trebuie, de fapt, sa o traim. La Ferratum, ne propunem sa depasim decalajul dintre vietile pe care le visam si vietile pe care le avem, pentru a ajuta visele sa devina realitate si pentru a face imposibilul sa devina posibil.

Suntem deosebit de bucurosi sa anuntam recenta lansare a o noii noastre identitati de brand ce reprezinta mai mult decat un simplu facelift - este o redare vizuala a angajamentului nostru de a incuraja si de a permite oamenilor sa realizeze ceea ce conteaza cel mai mult in viata lor.

Am simtit ca era momentul oportun sa facem schimbarea atat pentru a accentua acest angajament cat si pentru faptul ca noi, cei de la Ferratum, nu credem in banci. Cel putin nu in sensul traditional. Credem in tehnologia financiara care este mobila, fara frontiere si, desigur, usor de utilizat.

Fiind un furnizor international de servicii financiare mobile si un pionier in domeniul tehnologiei financiare, Ferratum ofera inca din anul 2005 solutii rapide, simple si inovatoare.

Ferratum ofera credite pentru cei cu #initiativa – pentru cei ce vor sa mute muntii din loc, pentru aventurieri, pentru exploratori, pentru cei care inoata impotriva valului si pentru cei care danseaza in ritmul propriu.

De la imprumuturile rapide, oferite in aceeasi zi, la imprumuturile flexibile pentru nevoi pe termen lung, solutiile noastre financiare mobile sunt concepute in asa fel incat sa permita oamenilor sa actioneze pe baza inspiratiei lor si sa-i determine sa-si ia viata in piept.

La Ferratum, am creat produsele in asa fel incat sa iti poti permite sa spui mai des cuvantul “da” in viata de zi cu zi, sa te ajute in cautarea ta permanenta si sa ajungi sa-ti atingi obiectivele propuse.

Fie ca ai nevoie de solutii pentru a accepta o oportunitate de nerefuzat, pentru a realiza cativa pasi in plus pe drumul stabilit, pentru a gestiona fluxul de numerar al unei afaceri sau pentru urgente financiare de moment, noi suntem mereu aici sa ne asiguram ca iei cea mai buna decizie pentru tine.

Deci, cum te putem ajuta sa ajungi acolo unde trebuie sa mergi si sa fii cine ai fi vrut sa fii? La Ferratum, visul tau te asteapta.

Acceseaza website-ul Ferratum si descopera noua noastra identitate sau completeaza formularul de mai jos si fa primul pas catre un nou drum.

Advertorial

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele