Financiar

#fermieri plata subventii #protese dezvoltare rurala #zone handicap solutionare

Fermierii renunta la proteste

Fermierii vor renunta la actiunile de protest dupa ce unele din cerinte au fost rezolvate, a declarat presedintele Sindicatului Crescatorilor de Taurine (SCRT) din Romania, Costel Caras.

Acesta a explicat ca Ministerul Agriculturii a aprobat cererea SCRT de a infiinta un birou al sindicatul pentru public, ce va fi amplasat in sediul ministerului, informeaza NewsIn.

"Am stabilit sa facem un birou cu publicul, al sindicatului, la care fermierii vor putea veni sa isi exprime propunerile sau nemultumirile si problemele intampinate unui reprezentant al sindicatului. Astfel se va asigura o preluare corecta a cererilor, o ierarhizare eficienta si o rezolvare rapida a problemelor", a explicat Caras.

Presedintele SCRT, a spus ca biroul va deveni functional cel mai tarziu la jumatatea lunii februarie. Caras a mai adaugat ca nu crede ca protestele vor fi reluate. Fermierii anuntau recent actiuni ample de protest, fiind nemultumiti de neplata subventiilor pentru anul 2008 si altor probleme.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea