Financiar

#patron #criza #ospatar #bacsis

Fara bacsis pe timp de criza

Angajati pe salarii mici , cei mai multi ospatari au ramas fideli patronilor pentru ca bacsisul le rotunjea frumusel veniturile. Pe timp de criza insa, prin buzunarele chelnerilor bate vantul si in loc sa lustruiasca pahare joaca table in asteptarea musteriilor.

Anul trecut, nu avea timp nici sa respire intre doua mese. Anul acesta insa, numarul clientilor a scazut simtitor, o data cu inceperea lucrarilor de reabilitare a strazii pe care este situat restaurantul la care lucreaza, spune Stefan, ospatar la un restaurant cu specific chinezesc din capitala. "Clientii preferau sa vina cu masina...

 ( citeste continuarea in Evenimentul Zilei )

  •   2009-11-18
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.