Financiar

#patron #criza #ospatar #bacsis

Fara bacsis pe timp de criza

Angajati pe salarii mici , cei mai multi ospatari au ramas fideli patronilor pentru ca bacsisul le rotunjea frumusel veniturile. Pe timp de criza insa, prin buzunarele chelnerilor bate vantul si in loc sa lustruiasca pahare joaca table in asteptarea musteriilor.

Anul trecut, nu avea timp nici sa respire intre doua mese. Anul acesta insa, numarul clientilor a scazut simtitor, o data cu inceperea lucrarilor de reabilitare a strazii pe care este situat restaurantul la care lucreaza, spune Stefan, ospatar la un restaurant cu specific chinezesc din capitala. "Clientii preferau sa vina cu masina...

 ( citeste continuarea in Evenimentul Zilei )

  •   2009-11-18
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu: Branding - Cum sa eviti vecinii nepotriviti

Expertul Acasa.ro, Simona Gabriela Buzatu, multimedia designer si specialist de marketing online

Pune o intrebare