Financiar

#leroy merlin #craiova

Extindere pentru retailerul francez LEROY MERLIN: va inaugura un nou magazin in Craiova

Retailerul francez de bricolaj LEROY MERLIN va deschide pe 29 iunie cel de-al doilea magazin din Craiova, situat pe strada Severinului, nr. 36 A.

Magazinul are o suprafata de 11.200 metri patrati, 100 angajati si pune la dispozitia clientilor o gama de 30.000 produse si peste 380 locuri de parcare. Pentru amenajarea magazinului s-au golit zilnic opt autocamioane, iar la finalul celor doua luni de aprovizionare si pregatire pentru marea deschidere au fost descarcati 21.000 de paleti cu marfa transportati in 500 de autocamioane.

Cei 100 de angajati ai magazinului vor oferi consiliere la raft pentru achizitionarea produselor, solutii personalizate de amenajare sau reamenajare a casei si gradinii adaptate in functie de nevoile si bugetul fiecarui client.

Magazinul LEROY MERLIN Craiova va fi deschis de luni pana sambata intre orele 07:00 – 21:00 si duminica intre orele 09:00 – 20:00. Cu ocazia lansarii, retailerul a pregatit oferte unice, in numar limitat, valabile doar in magazinul din Craiova, in perioada 29 iunie – 15 iulie 2017.

Primul magazin din Craiova a fost inaugurat in anul 2014 si a fost totodata primul magazin din regiunea de sud a tarii. LEROY MERLIN din cadrul Electroputere Parc se intinde pe o suprafata totala de peste 13.000 de metri patrati si comercializeaza o gama de 30 000 produse.

LEROY MERLIN ajunge la o retea de 17 magazine in Romania

LEROY MERLIN, unul dintre cei mai puternici jucatori din piata europeana de bricolaj, odata cu magazinul din Craiova ajunge la o retea de 17 unitati. in anul 2017, LEROY MERLIN a contorizat 10 milioane de clienti in toate magazinele din Romania, devenind astfel numarul doi pe piata locala DIY (Do It Yourself).

„Suntem foarte multumiti de modul in care primul magazin din Craiova a fost primit de catre zona de sud a tarii, de aceea am decis ca la jumatatea acestui an sa deschidem cel de-al doilea magazin. Locuitorii din Craiova sunt foarte intreprinzatori si aloca timp si bugete pentru constructia si decorarea caselor.” – a declarat Frederic Lamy, Directorul General LEROY MERLIN

In prezent, in Romania functioneaza 17 magazine LEROY MERLIN, cu peste 2000 de angajati in Bucuresti, Cluj-Napoca, Craiova, Ploiesti, Brasov, Constanta, Sibiu, Suceava, Targu Mures, Bacau, Iasi, Timisoara si Oradea.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea