Financiar

#crestere economica #consum #exporturi

Exporturile si consumul vor alimenta cresterea economica din 2011

In octombrie, la viitoarea misiune de evaluare a acordului actual, guvernantii vor discuta despre un nou parteneriat cu FMI si Comisia Europeana.

Discutiile dintre Guvern si reprezentantii misiunii FMI care se desfasoara in aceasta perioada la Bucuresti nu vor avea drept consecinte aplicarea unor masuri suplimentare de taiere a salariilor, ci doar punerea in practica a celor deja stabilite si incadrarea in tintele de deficit bugetar , potrivit declaratiilor reprezentantului Romaniei la FMI, Mihai Tanasescu .

"Discutiile care au avut loc intre autoritatile romane si reprezentantii FMI, nu au condus la noi masuri care sa fie implementate in 2010 si 2011, astfel incat sa fie avute in vedere noi taieri de salarii, si asa mai departe"...

 

 ( citeste continuarea in Romania Libera)

 

 

  •   2010-08-02
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Care sunt joburile de viitor?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.