Financiar

#achizitii publice #experti #cursuri #ecologie #ue

Expertii in achizitii publice ecologice vor fi instruiti ecologic cu bani europeni

Angajatii care lucreaza in sistemul achizitiilor publice vor beneficia, incepand cu aprilie, de cursuri gratuite de instruire in scopul promovarii achizitiilor publice ecologice. Programul ii va invata pe achizitorii publici cum sa introduca criterii ecologice in caietele de sarcini atunci cand se fac licitatii de bunuri, servicii sau lucrari.

Cursurile se vor desfasura dupa modelul " formare de formatori ", pentru ca achizitorii instruiti in cadrul acestor module sa instruiasca la randul lor si alti colegi din domeniul achizitiilor ecologice.

Programul de instruire ecologica a achizitorilor publici vizeaza formarea si certificarea a 40 de achizitori publici in domeniul achizitiilor publice ecologice, pana la sfarsitul acestui an.

"Scopul acestui proiect este modernizarea administratiei publice centrale, din punct de vedere al achizitionarii de produse, servicii si lucrari, pentru a include criterii ecologice in documentatia de atribuire, reducand astfel impactul asupra sanatatii umane si asupra mediului. Proiectul se adreseaza specialistilor in achizitii publice din administratia publica centrala", se arata in comunicatul Ministerului Mediului.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-04-22
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: De ce ai cumpara un smartphone? (partea a II-a)

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Aurelian Popescu: Tot ce trebuie sa stii despre asigurarea obligatorie a locuintelor

Expertul Acasa.ro, Aurelian Popescu, consultant de asigurari

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii