Pe timp de criza, serviciile de contabilitate ale firmei tale trebuie facut mai atent ca de obicei, pentru a nu risipi resurse inutil. Expert Consulting asigura constultanta de la primul moment al implementarii afacerii si apoi in timpul dezvoltarii acesteia.

Membra a Corpului Expertilor Contabili si a Contabililor Autorizati din Romania si a Camerei Auditorl financiari din Romania, SC expert Consulting SRL activeaza inca din anul 2000, avand ca obiect principal de activitate servicii de contabilitate completa, consultanta contabila si financiara, audit si expertize financiare .

Serviciile oferite se adreseaza in special intreprinderilor mici si mijlocii dar si societatilor multinationale cu capital privat roman sau strain cu diferite obiecte de activitate comerciala sau non-profit.

Firma ofera ajutor clientilor in probleme de audit, management financiar al proiectelor nerambursabile, consultanta financiara si economica, contabilitate primara si de gestiune si servicii de salarizare si personal.

Expert Consulting pune la dispozitie servicii personalizate, in functie de nevoile fiecarui client. Profesionalismul merge pana la sfatuirea clientilor inainte de aparitia problemelor, adaugand un plus de valoare serviciilor oferite..

 

  •   2009-05-29
  •  

Articol scris de

C.R.

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Care sunt pasii pentru infiintarea firmei tale

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.