Financiar

#canal #dunare #proiect #bani #suplimentare

Emil Boc vrea sa mareasca suma pentru canalul Dunare-Bucuresti cu inca 350 milioane euro

Suma necesara realizarii canalului Dunare - Bucuresti trebuie majorata cu 350 de milioane de euro, continuarea proiectului urmand sa fie discutata in cadrul Guvernului, a declarat, joi, premierul Emil Boc, potrivit NewsIn. Banii ar urma sa vina din fonduri europene si din bani de la bugetul de stat .

Administratia Canalelor Navigabile ar avea nevoie de circa sapte milioane lei de la bugetul de stat pentru studiul de fezabilitate la Canalul Dunare - Bucuresti, iar lucrarile ar putea incepe in 2011, a declarat in februarie, pentru NewsIn, directorul general al companiei, Valentin Zeicu.

Conform estimarilor reprezentantilor Administratiei Canalelor Navigabile, lucrarile de executie vor putea incepe cel mai devreme in 2011 si vor putea fi finalizate in circa patru - cinci ani. Acestia sustin ca, in timp, au fost date in proprietate, de catre primariile din zona, terenuri chiar pana in marginea canalului, iar compania va fi nevoita sa cumpere terenurile respective.

Valentin Zeicu a mai spus ca trebuie tinut cont si de faptul ca lucrarile la acest obiectiv au inceput in 1986 si au fost sistate in 1990.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-07-17
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Schimba paradigma in cautarea unui job

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii