Financiar

#bricolaj #elis pavaje # pavaje romania # produse rezidentiale

Elis Pavaje a introdus 15 modele noi de produse rezidentiale

Elis Pavaje, lider pe piata pavajelor din Romania, a lansat 15 produse noi care vor fi disponibile in cele mai importante centre de bricolaj si in reteaua nationala cu peste 150 distribuitori. Portofoliul de produse ajunge astfel la un numar de peste 125 de modele disponibile in mai multe variante de dimensiuni si culori.

“Prin noile produse dorim sa consolidam oferta catre consumatorii rezidentiali, pavajele fiind in topul preferintelor atunci cand vine vorba de amenajarile exterioare. Cresterea de 20% a segmentului rezidential in primul semestru al acestui an, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut, arata ca tot mai multi romani aleg dalele si pavelele datorita durabilitatii in timp, a rezistentei la inghet dezghet si a multiplelor posibilitati creative. Noile produse vin cu preturi accesibile pentru orice buget, cu modele noi si o gama de culori diversificata, pentru a raspunde nevoilor cat mai multor clienti”, a declarat Emil Gota, Director General Elis Pavaje (foto).

 

  • Elis Pavaje a inregistrat o crestere de 20% pe segmentul rezidential in primul semestru al acestui an;
  • Preturile noilor produse incep de la 52 lei/mp (TVA inclus) ceea ce inseamna ca bugetul de achizitie pentru o lucrare medie de aprox. 100mp porneste de la 5.200 lei

Produsele nou lansate sunt disponibile la preturi incepand cu 52 lei/mp (TVA inclus) ceea ce inseamna ca bugetul de achizitie pentru o lucrare medie de aprox. 100mp porneste de la 5200 lei (terasa exterioara, alee pietonala sau auto etc). Noua colectie include atat produse moderne caracterizate prin linii drepte, dimensiuni mari si forme simple cu aspect natural, cat si produse cu design clasic caracterizate prin forme rotunde, dimensiuni mici si medii si o gama cromatica care include culorile calde de pamant.

Elis Pavaje isi completeaza portofoliul de pavaje antichizate cu doua noi modele Antico D6 si Conic Antico. Pentru cumparatorii care-si doresc un spatiu modern si bine organizat, a fost lansat pavajul Melange – un model cu forme geometrice simple si un joc deosebit de culori – care da stil spatiului amenajat. Pentru amenajarea aleilor sau teraselor, compania introduce pe piata alte doua modele Dreptunghi D4 – clasic si practic, si Dalele Mozaic cu un aspect similar aleilor din pietris. Pe langa modelele de pavaj rezidential, Elis Pavaje a lansat si alte produse: borduri, rigole, blocheti si produse ornamentale, care pot fi utilizate atat in zonele rezidentiale, cat si in cele industriale.

Avantajele amenajarii exterioare cu dale si pavele includ rezistenta foarte buna la uzura si la ciclurile de inghet-dezghet, aspectul estetic deosebit, durabilitate si flexibilitate, intretinerea mai usoara si aerisirea solului. Pavajele asigura o stabilitate foarte buna suprafetelor pavate si, comparativ cu betonul turnat, nu apar crapaturi.

Elis Pavaje asigura intreaga gama de produse necesare exploatarii eficiente a oricarui spatiu, in functie de destinatia acestuia. Produsele din portofoliu includ pavaje rezidentiale si industriale, dale pentru terase, borduri, rigole, boltari, jardiniere, blocheti si palisade.

Despre Elis Pavaje

Elis Pavaje este liderul pe piata pavajelor. Infiintata in 1991 in Alba, Elis Pavaje ofera in prezent un sistem complet si inovativ de produse si servicii, acoperind toate etapele procesului de amenajare, de la consultanta si proiectare pana la productie si montare. Compania are in prezent doua unitati de productie care asigura un volum de peste 8.000 mp/zi. Produsele Elis sunt disponibile in retelele de bricolaj, intr-o retea vasta de distribuitori, precum si in showroom-urile proprii din Petresti (Alba) si Stoenesti (Prahova). Pentru detalii, consultati www.elis.ro.

Pentru mai multe informatii:

 

Catalina Popa, catalina.popa@pi2.ro, 0726.386.683

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea