Financiar

ELiberatica 2008, cel mai important eveniment Open Source din Romania

ELiberatica 2008, cel mai important eveniment Open Source/ Free Software din Romania, se va desfasura in perioada 30-31 mai la World Trade Plaza Bucuresti.

Veti putea intalni pe parcursul a doua zile de conferinta personalitati de renume mondial din domeniul Open Source. Speakeri de la Google, Open Office, Mozilla, Navarik, FSFE, eZ Systems, HP, IBM, Microsoft, Dell, SUN Microsystems, Bit Defender, SNS - RedHat, Romsym Data , Integra Soft, Bit Software vor vorbi despre dezvoltarea, tendintele si provocarile Open Source. Puteti afla detalii suplimentare despre eveniment si agenda conferintei la adresa www.eliberatica.ro.

Inscrierile la eveniment se vor incheia pe 20 mai 2008, ora 12:00 CET. Aveti acum ocazia unica de a beneficia de oferta de bilete last-minute.

Doar pentru perioada 13-20 mai 2008 puteti sa va inscrieti pentru un bilet LMT (Last Minute Ticket) pentru doar 99 euro + TVA , in limita locurilor disponibile. Biletul include acces la prezentari, dezbateri si workshop-uri, materialele conferintei si pauzele de cafea din ambele zile.

Suplimentar puteti achizitiona si biletul pentru petrecerea de final de sambata seara, Freedom Party Ticket, pentru doar 29 euro + TVA.

Pentru informatii suplimentare si pentru rezervarea biletelor va rugam sa ne trimiteti un email la eliberatica@agora.ro .


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro
  •   2008-05-19
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii