Financiar

#ionut dumitru #situatie economica #stabilizare #economist sef rzb

Economia Romaniei va reveni la normal abia peste 1-2 ani

Criza financiara mondiala a inceput sa produca efecte asupra economiei reale, iar situatia nu va reveni la normal mai devreme de 1-2 ani, este de parere Ionut Dumitru, ECONOMISTUL sef al Raiffeisen Bank Romania .

Acesta considera ca piata de capital ar putea sa se stabilizeze mai repede, dupa o perioada de asteptare din partea investitorilor, informeaza The Money Channel. "Efectele crizei financiare internationale au inceput sa se mute in economia reala a Romaniei si situatia nu se va normaliza in mai putin de 1-2 ani", a precizat economistul sef al Raiffeisen Bank Romania.

Afirmatiile au fost facute in contextul in care exportatorii romani se confrunta cu o scadere a cererii pe principalele piete din zona euro, situatie care a condus la reducerea productiei si la disponibilizari. La randul sau, Razvan Pasol, presedintele intercapital Invest, considera ca piata de capital se va stabiliza mai devreme...

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea