Financiar

#criza #recesiune #bani #economie

Economia mondiala se reface mai repede decat era prevazut

Chiar daca criza deficitelor bugetare din a alimentat temerile ca economia globala va intra din nou in recesiune, oficialii sunt optimisti : economia se , chiar daca inegal, arata un comunicat care va servi ca baza pentru discutiile dintre liderii tarilor membre G20 .

Economia mondiala se reface mai repede decat prevazut, dar volatilitatea recenta de pe pietele financiare demonstreaza ca raman provocari importante, au afirmat sambata ministrii de finante si guvernatorii bancilor centrale din principalele economii ale lumii.

Intr-un comunicat care va servi ca baza pentru discutiile dintre liderii tarilor membre G20, la summitul de la sfarsitul lunii iunie, din , oficialii si-au exprimat sustinerea pentru politicile de salvare din Europa si au recunoscut necesitatea de a reechilibra cresterea economica prin sustinerea cererii interne si a comertului in tarile in curs de dezvoltare, relateaza Today.

 ( citeste continuarea in Realitatea.net )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea