Financiar

#drive test #automobil #skoda #bradytrade.ro

Dragoste la primul click...pe noul site www.bradytrade.ro

Libertate, confort si spatiu – acesta este spiritul de pe noul site www.bradytrade.ro al dealerului skoda - Brady Auto Center.

Cu cele mai picante ingrediente s-a creat un site mai dinamic, interactiv si mai bogat in continut pentru toti iubitorii de masini din Romania.

Tot aici s-a lansat BradyTV, unde lumea filmului Skoda naste pasiuni si creeaza dependenta de masinile Skoda.

Noul site www.bradytrade.ro dezvaluie universul Skoda din perspectiva Brady si ofera noutati despre modelele Skoda, configurari, tururi virtuale de 360 grade si posibilitatea de a face programari online atat pentru drive-test cat si pentru service.

Sectiuni utile cu acasa .ro/liste" title="liste">liste de pret, cataloage, configurator, microsituri cu cele mai noi modele Skoda, masini de ocazie din parcul auto Brady, consiliere financiara, piese si accesorii originale Skoda alterneaza cu elemente neconventionale de tipul: newsletter, sondaje, concursuri si promotii.

Va fi cu siguranta dragoste la primul click ... pe oferta SkodaSuperb Extended TDI la pretul incredibil de 18.564 € (tva inclus) sau pe promotia din programul de casare la SkodaFabia – la 7.990 € sau Octavia Tour – la 10.970 € (tva inclus).

Din grija pentru clientii sai, dealerul Skoda, Brady Auto Center, propune o interfata prietenoasa a sectiunii de service, cu programari online, informaţii utile pentru lucrările de verificare şi reparaţie asigurand astfel garantia unei marci cu traditie de peste 100 ani.

Noul site www.bradytrade.ro este gata pregatit pentru drive-test si promite o minunata experienta virtuala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea