Financiar

#inscriere #program national #cultura antreprenoriala #femei #manager

Documente necesare inscrierii in Programul national pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager

Programul pentru dezvoltarea culturii antreprenoriale in randul femeilor manager urmareste sa dezvolte aptitudinile antreprenoriale ale acestora, in scopul implicarii lor in structuri economice private. Inscrierile online pentru acest program incep pe 5 mai 2009, la orele 9.00 si se incheie pe 11 mai 2009 orele 20.00.

Pentru a beneficia de instruire in cadrul acestui program, este necesar ca femeile care se inscriu la activitatile prevazute sa aiba cetatenie romana , sa aiba peste 18 ani si cel putin studii medii definitivate. Nu beneficiaza de acest program, persoanele care desfasoara activitati de consultanta de orice tip si nici absolventele cursurilor de pregatire antreprenoriala derulate in cadrul Programului in anii 2005, 2006, 2007 si 2008.

Programul se va desfasura in 3 etape, astfel:

Etapa I
- elaborare si publicare de brosuri

Etapa a II-a - organizarea campaniei de informare "Zilele Femeilor Intreprinzator ", avand ca tematica asistenta oferita de Uniunea Europeana, IMM-urilor

Etapa a III-a - organizare si desfasurare de cursuri de pregatire antreprenoriala pe durata a 5 zile in cadrul a sase locatii.

In baza unui examen vor fi acordate certificate care sa ateste cunostintele dobandite la cursurile organizate in cadrul Programului.

Documentele justificative pe care aplicantii eligibili trebuie sa le depuna, personal sau prin posta, pe adresa OTIMMC-ului care organizeaza activitatile sunt urmatoarele:

- pentru etapa a II-a

a) fotocopie a buletinului sau cartii de identitate a solicitantei;

b) fotocopie a diplomei de bacalaureat sau a ultimei diplome de studii sau dupa caz adeverinta de liceu sau facultate care sa ateste absolvirea.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-04-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist: Ce se intampla cu salariatii part-time de luna aceasta. Tot ce trebuie sa stii

Expertul Acasa.ro, Coca Maria Miorica, economist, inspector HR

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Tendinte ale tehnologiei in 2014

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii