Financiar

#investitii bursa #tranzactionare actiuni #faliment #bursa de valori

Din cauza Lehman Brothers premierul belgian a pierdut 20.000 de euro

Premierul belgian Yves Leterme a afirmat ca a pierdut circa 20.000 de euro din cauza falimentului bancii americane de investitii Lehman Brothers . "

Sunt titularul unui cont de 20.000 de euro la Citibank , bani pe care se pare ca bancherii i-au plasat in produse Lehman Brothers si care sunt acum egali cu zero", a explicat Leterme in fata unei comisii a parlamentului belgian, informeaza AFP.

Ministerul belgian al economiei a deschis o ancheta asupra Mai multor institutii bancare, printre care Citibank, acuzate de publicitate mincinoasa de catre deponentii care estimeaza ca au fost inselati, prin cumpararea de produse vazute ca sigure, dar care erau legate de banca Lehman Brothers, care a dat faliment la jumatatea lui septembrie.

Premierul belgian a declarat ca nu a hotarat inca daca se va alatura celor care au depus plangerea. "Am nevoie inca de o clipa de gandire", a spus Leterme. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea