Financiar

#prima casa #dezvoltatori #piata imobiliara

Dezvoltatorii isi ajusteaza oferta pentru a se califica la programul Prima Casa

Numarul dezvoltatorilor imobiliari care isi ajusteaza oferta pentru a se califica in programul Prima Casa este in crestere, conform www. imobiliare.ro , cel mai mare portal imobiliar national. Dupa Bucuresti, Timisoara este orasul cu cele mai multe ansambluri rezidentiale noi care se incadreaza in programul guvernamental, publicate pe www.imobiliare.ro.

Capitala, inclusiv localitatile din aria metropolitana, se detaseaza la nivel national cu o oferta bogata de apartamente noi: Vivando (Parcul Carol), Brilliant Condominium (in apropiere de Piata Victoriei si Bulevardul Magheru ), Dona Block (Parcul Cismigiu), Lotus Residence (Popesti-Leordeni), Stil Residence (Piata Romana), Delea Veche ( centrul istoric , strada Delea Veche), Confort City (Splaiul Unirii) sau Titan Atlantic (Liviu Rebreanu, langa hypermarketul Auchan) sunt cateva dintre ansamblurile eligibile.

In tara, Timisoara conduce topul oraselor cu cele mai multe ansambluri rezdentiale listate calificate pentru programul Prima Casa, portalul numarand patru astfel de proiecte: East Residence, My Family Residence, Blocul Iris si Brio Residence. Orasul de pe Bega este urmat de Brasov si Constanta cu cate doua ansambluri: Subcetate si Pine Garden, in cazul orasului din Ardeal, respectiv Tomis Plus si Mamaia Sat pe litoral. Orasele din vestul tarii, Oradea, cu ansamblul rezidential Luceafarul, respectiv Aradul, cu UTA Ared, incheie acest clasament.

"In perioada urmatoare este posibil sa asistam la noi ajustari de preturi si in cazul celorlalti dezvoltatori activi pe piata. Prima Casa poate reprezenta o buna sansa de relansare a tranzactiilor pentru unii dezvoltatori, astfel incat ne asteptam sa apara o serie de oferte speciale la apartamentele noi", declara Adrian Erimescu, director general www.imobiliare.ro.

 

  •   2009-07-06
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

C.R.

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras: Cum iti gasesti un job pe timp de criza?

Expertul Acasa.ro, psihologul Cristina-Andreea Dumitras

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii