Financiar

Declaratiile de venit trebuie depuse pana in 15 mai 2008

Persoanele fizice pot declara veniturile obtinute in 2007 pana la data de 15 mai 2008, potrivit calendarului impozitului pe venit, elaborat de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

In acest sens, ANAF va expedia prin posta persoanelor fizice, incepand de luni, 7 aprilie, timp de 10 zile , plicurile cu formularele necesare in indeplinirea obligatiilor declarative pentru anul fiscal 2007. Formularele “Declaratiile privind veniturile realizate” vor cuprinde, de asemenea, si un ghid de completare a acestor documente, o scrisoare adresata contribuabilor si plicul destinat trimiterii declaratiei de venit organului fiscal, de catre persoana contribuabila.

se va completa in doua exemplare. Unul dintre ele va fi trimis, de preferinta , in plicul special primit, ce are indicatia CR, iar celalalt va fi pastrat. Expedierea se va efectua de la oficiul postal , fara a se mai plati taxe postale. Totodata, contribuabilul va primi o ca dovada a respectarii obligatiei sale.


Pentru cele mai importante stiri ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro
  •   2008-04-04
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: Campanie pentru cariera ei: Urmeaza-ti visul!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.