Financiar

#black friday 2017 #piatraonline #black friday #showroom piatraonline #black friday piatraonline

De Black Friday, PIATRAONLINE pregateste discounturi de pana la 80% la peste 100 de tone de piatra naturala

PIATRAONLINE, cel mai mare showroom si magazin online de piatra naturala, a pregatit si anul acesta oferte speciale pentru materialele in stoc. Vineri, 17 noiembrie, de Black Friday, PIATRAONLINE ofera discount de pana la 80% la peste 1.000.000 kilograme de piatra aflata la promotie atat pe www.piatraonline.ro/blackfriday, dar si in showroomul din Aleea Teisani nr. 137A, sector 1, Bucuresti.

 

"De 10 ani selectam si importam cea mai buna piatra naturala din toate colturile lumii pentru a oferi cea mai variata gama de produse: peste 1500 de modele amenajate in spatii-concept dedicate in showroom, dar si in Pavilionul Expozitional recent lansat. Astfel, clientii nostri au posibilitatea sa aleaga materialele de care au nevoie si sa se inspire pentru propriile proiecte direct din showroom. Sub conceptul, "Black Friday, scoatem piatra la lumina", avem oferte la cele mai populare tipuri de piatra astfel incat clientii nostri sa aiba de unde alege", mentioneaza Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Anul trecut de Black Friday, PIATRAONLINE a realizat vanzari de aproximativ 320.000 Euro, de doua ori mai mari fata de 2015 cand s-au vandut produse din piatra naturala in valoare de 150.000 Euro. Bazate pe succesul campaniilor Black Friday precedente, estimarile companiei se pastreaza optimiste si pentru 2017, mai ales in conditiile in care consumul de materiale de constructii si de amenajari a inregistrat anul acesta cresteri peste asteptari in Romania.

Datorita succesului de anul trecut, echipa PIATRAONLINE a suplimentat stocurile de produse pentru Black Friday astfel incat clientii sa poata cumpara pe loc cantitatea dorita. Dintre cele 1500 de modele si texturi disponibile in showroom si in Pavilionul Expozitional, peste 100 de produse au preturi incredibil de mici, timp de 24h, vineri 17 noiembrie.

"Mai mult decat atat, multe dintre produse sunt deja puse in practica, oferta noastra fata de anul trecut fiind de doua ori mai mare ca si numar de posibilitati datorita lansarii Pavilionului Expozitional. Astfel, cei care doresc sa achizitioneze produsul isi pot forma o idee despre cum va arata rezultatul final in propria casa", adauga Mariana Bradescu-Constantinescu, Managing Partner PIATRAONLINE.

Pregateste-ti lista de cumparaturi si transforma-ti casa visurilor in realitate. Produsele din piatra naturala se adapteaza la tendintele de ultima generatie in ceea ce priveste materialele de constructii pentru proiectele inovatoare de design interior sau exterior.

Campania de Black Friday se desfasoara dupa cum urmeaza: 17 noiembrie, incepand cu ora 00:00 pe www.piatraonline.ro/blackfriday si in intervalul 8:00 – 20:00 in showroom-ul din Aleea Teisani nr 137 A, sector 1, Bucuresti. Toate comenzile vor fi livrate incepand cu data de 17 noiembrie, in termen de 7 zile lucratoare.

Mai multe detalii despre campanie si regulament: www.piatraonline.ro/blackfriday si aici: https://www.youtube.com/watch?v=r7sYmVb1m78

Despre PIATRAONLINE

PIATRAONLINE este primul magazin online din Romania dedicat exclusiv pietrei naturale pentru amenajari interioare si exterioare. Compania Rock Star Construct, sub care opereaza brandul PIATRAONLINE, are o istorie de peste 9 ani pe piata romaneasca si este in topul furnizorilor de piatra naturala din tara.

in ultimii ani, PIATRAONLINE a cunoscut o crestere spectaculoasa — de la dezvoltarea colaborarilor cu cariere de piatra aflate in strainatate (piatra naturala disponibila in magazinul online si in showroom provine din cele mai bune cariere din lume, precum Turcia, Egipt, India, China, Spania, Bulgaria), la deschiderea celui mai mare showroom de piatra naturala din Romania (peste 1000 de metri patrati si 100 de spatii-concept care pun in valoare frumusetea pietrei naturale).

Adresa showroom: Aleea Teisani nr 137A, Sector 1, Bucuresti.

Mai multe detalii aici: www.piatraonline.ro

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea