Financiar

# meniu pasti #economii sarbatori # masa sarbatori #cheltuieli sarbatori

Cum sa cheltuiesti cu cap. 5 sfaturi pentru masa de Pasti

De sarbatori, indiferent ca este vorba de Pasti, de Craciun sau doar o aniversare, bugetul familiei are de suferit. Expertii in finante ne ajuta sa ne organizam bugetul astfel incat sa nu facem excese si sa nu ajungem in imposibilitatea de a acoperi gaura provocata.

Iata recomandarile specialistilor: 

  1. Puneți pe hârtie meniul și veți vedea de ce ingrediente aveți nevoie. Cu siguranță vreți ca masa de Paște să fie plină de bunătăți, dar trebuie să fiți cumpătați;
  2. Pregătiți lista de cumpărături și stabiliți ordinea priorităților;
  3. Verificați cele mai bune oferte ale supermarketurilor;
  4. Asigurați-vă că ați plătit toate facturile mai întâi pentru a nu rămâne cu datorii neplătite.
  5. Cu bugetul rămas, mergeți la cumpărături pentru a achiziționa ingredientele care vă vor ajuta să îi surprindeți pe cei dragi cu ceva bun la masă.

“Este foarte important să vă stabiliți prioritățile. În felul acesta, veți putea vedea ce sumă vă rămâne disponibilă pentru restul de cumpărături și vă veți asigura că nu intrați în datorii. Mai mult, cu cât vă mobilizați mai repede, cu atât veți avea mai mult timp la dispoziție pentru a petrece sărbătorile cu cei dragi. Vă pot spune din experiența mea de mamă, fiecare minut  contează”, a declarat Cosmina Marinescu, director KRUK România.

Foto: hepta.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea