Financiar

#baack #castig #bani

Cum sa castigi bani, in timp ce prietenii tai ii cheltuie? Baack cunoaste!

Cumparaturi online - pentru unii, o afacere profitabila, iar pentru altii este un instrument cu ajutorul caruia se pot simplifica lucrurile la maxim. La momentul actual, un numar mic de persoane cunoaste despre existenta anumitor web site-uri unde se pot lua inapoi, o parte din banii cheltuiti pe cumparaturi.

Stiai ca, in timp ce faci cumparaturi online, ai posibilitatea nu doar sa economisesti bani din propriile cumparaturi, dar poti si sa primesti bani de la cumparaturile prietenilor tai?

Baack.com, lider international in domeniul cashback, ofera clientilor sai un nou program de afiliere de succes ”Invitati-va prietenii si castigati”. De fiecare data cand prietenul tau achizitioneaza ceva online si isi primeste cashback-ul, prin intermediul programului de afiliere ai dreptul sa obtii echivalentul a 50% din cashback-ul acestuia. in plus, venitul prietenului tau nu va fi afectat in nici un fel! O mare oportunitate de a obtine venituri suplimentare.

Cum sa spui prietenilor tai despre acest program? in contul tau baack poti crea un link pe care trebuie sa il trimiti prietenilor tai. Poti utiliza un singur link sau poti crea cate un link pentru fiecare prieten in parte - daca doresti sa vezi statistici detaliate privind profiturile obtinute. in primul rand trimite prietenilor tai link-ul de parteneriat. in momentul in care prietenii tai vor accesa link-ul si se vor inregistra pe site-ul Baack.com automat vor deveni membri ai programului de afiliere. Dupa cum vezi, nu este un proces complicat. Prietenii tai fac cumparaturi online, isi obtin cashback-ul, iar tu vei obtine 50% din casback-ul lor - toata lumea ramane multumita.

Literalmente, cashback se traduce ca obtine "banilor inapoi". Cand achizitionezi ceva online, magazinul online iti da o parte din bani inapoi, drept recompensa pentru ca ai ales magazinului lor. Cashback-ul este platit in dolari, euro sau orice alta moneda acceptata de magazin. Nu este o recompensa in puncte sau alte unitati. Sunt bani reali care pot fi retrasi sau folositi pentru achitarea altor achizitii.

Fiecare magazin stabileste procentul cashback in mod individual. Uneori procentul poate varia in functie de valoarea cumparaturii sau, de produsele selectate. Baack.com ofera un cashback de pana la 50%, care este considerat a fi unul foarte ridicat. Suma minima de retragere dintr-un cont inregistrat pe acest site este de 5$ / 5€. Pentru retragerea banilor poti utiliza orice optiune inclusiv conturi sau carduri bancare, contul telefonului mobil sau portofele electronice (Yandex Money / Webmoney). Procesarea solicitarii retragerilor dureaza intre 1 si 3 zile lucratoare.

Pe multi dintre noi ii macina aceeasi intrebare: "De ce magazinele ne platesc un cashback?" - acesta este un sistem simplu si transparent, in care toate cele trei parti implicate sunt in profit. Serviciul Cashback este atractiv pentru cumparatori din cauza oportunitatii de a economisi din cumparaturi la diferite magazine online. De fapt, cumparatorul se bucura de o reducere, platforma cashback primeste bani, iar magazinele isi vand produsele. Acest lucru face ca cashback-ul sa devina o afacere profitabila pentru toti!

Multi utilizatori sunt preocupati de cat de sigur poate fi utilizarea unui site care ofera cashback deoarece acesta este de fapt un intermediar intre client si magazinele online. Aceasta metoda de achizitionare este complet sigura deoarece nu cere clientului sa ofere detalii legate de conturile si cardurile bancare care sunt utilizate la efectuarea achizitiilor online. De fapt, aceste site-uri functioneaza numai cu datele care le indici in momentul in care doresti sa iti retragi fondurile din sistem. Daca nu doresti sa utilizezi carduri bancare si portofele electronice, iti poti vira banii in contul telefonului mobil.

Afla cum sa atragi banii. Mergi la Baack.com si trimite prietenilor link-ul de afiliere. Cumpara si fa economii in acelasi timp!

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea