Financiar

#imbunatatire vanzari #magazin online #vanzari

Cum pot fi imbunatatite vanzarile pe un magazin online?

Pentru ca un magazin online sa vanda avem nevoie in primul rand de optimizare seo magazin online.

Cu cat mai mult timp si mai mult efort depuneti in crearea si promovarea magazinului dvs. online, cu atat mai multe vanzari veti vedea. Chiar daca lucrurile se misca incet la inceputul calatoriei, continuati sa lucrati si veti gasi succes!

"Ce produs ar trebui sa vand online?" Este o intrebare pe care o auzim frecvent. Nu exista nici un raspuns corect sau gresit.

Acestea fiind spuse, avand in vedere piata de nisa pe care doriti sa o vizati, va va ajuta sa decideti ce fel de produse sa vindeti online.

Cu cat este mai mica nisa, cu atat mai putina concurenta, ceea ce inseamna ca aveti mai multe sanse ca cumparatorul sa va gaseasca. Dar trebuie sa fiti avertizati - inseamna si mai putini potentiali cumparatori. Deci, trebuie sa echilibrati nivelul concurentei cu dimensiunea pietei.

Daca intentionati sa vindeti un produs digital cum ar fi software, muzica, carti electronice sau PDF-uri, puteti sa vindeti la nivel international si sa livrati produse instantaneu. Locatia poate deveni o problema daca vindeti un produs fizic online, deoarece trebuie sa includeti costul si logistica livrarii interne sau internationale.

Vizitatorii site-ului sau blog-ul dvs. au tendinta de a avea o atentie scurta, asa ca aveti, in general, aproximativ 10 secunde pentru a le atrage atentia atunci cand viziteaza pentru prima data site-ul dvs. Nu puneti obstacole in calea lor. Multi vizitatori vor parasi site-ul dvs. in momentul in care au ajuns pe o pagina plictisitoare.

Nu fortati vizitatorii sa se inregistreze cand viziteaza pentru prima data site-ul dvs. Web.

Nu face navigarea pe site-ul sau blogul dvs. complicata de a fi folosita. Puneti navigatia in partea de sus a paginii.

Nu pierdeti mult timp procesul de cumparare si nu incercati sa colectati o multime de informatii de la cumparatori. Cu cat sunt mai multi pasi si informatii solicitate, cu atat mai mare este agitatia si vanzarile mai putine.

Pachetele software de comert electronic nu sunt usor de folosit din perspectiva cumparatorului, fortandu-l sa se intrerupa si sa se lupte pentru achizitia eventuala. Indiciu: incercati sa cumparati produsul dvs. in calitate de cumparator potential. Poti sa o faci rapid si usor fara prea multa gandire?

Atunci cand oamenii achizitioneaza de pe un site web, acestia cauta reasigurare inainte de a cumpara. Ajutati-i sa cumpere cu incredere.

O singura tehnica atunci cand vindeti produsele online este de a oferi o garantie ca, daca clientul nu este multumit, le veti rambursa fara intrebari.

Alta este sa arate ca site-ul dvs. este securizat si verificat de parti terte de incredere, cum ar fi Symantec sau McAfee. Daca intentionati sa procesati informatii despre cartile de credit, site-ul sau blogul dvs. va trebui sa fie pe un server securizat si compatibil cu PCI. Acest lucru necesita multa munca, timp si investitii.

O alternativa mai buna ar fi utilizarea unui sistem de plati precum Selz. Selz se ocupa in mod sigur de platile cu carduri de credit pentru dvs. fara a fi nevoie sa faceti ceva in blogul sau site-ul dvs. Web.

Daca vindeti produse online / digitale, livrarea ar trebui automatizata. Daca vindeti produse fizice, expedierea rapida este importanta, deoarece ofera cumparatorului posibilitatea de a urmari transportul.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea