Financiar

#locuinta #incalzire #izolare termica

Cum ne incalzim mai ieftin casa?

Aproximativ jumatate din caldura necesara pentru incalzirea unui apartament in timpul iernii poate fi economisita in cazul unei izolari termice adecvate, potrivit producatorilor de polistiren, scrie Adevarul . Izolatia are un efect direct asupra costurilor de intretinere din timpul sezonului rece.

Tipul de sistem termoizolant pentru care se opteaza reprezinta un factor determinant in ceea ce priveste cunatumul economiilor anuale realizate.

"Daca facem bilantul costurilor de intretinere pentru o casa unifamiliala, reabilitata termic cu un sistem termoizolant de cinci centimetri, acestea vor fi, pentru sezonul rece , cu 44% mai mici decat in cazul unei locuinte similare neizolate. Daca izolatia termica este de zece centimetri, costurile de intretinere vor fi reduse cu 68%”, se arata intr-un comunicat al companiei producatoare de polistiren Austrotherm.

(citeste continuarea in Adevarul)

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea