Financiar

#criza #loc de munca #recrutare #programator #contabil #vanzari

Criza financiara are nevoie de programatori, contabili si specialisti in audit si vanzari

Programatorii, contabilii, specialistii in audit si vanzari isi gasesc destul de usor un loc de munca si pe timp de criza, spun reprezentanti ai companiilor de recrutare. Desi numarul locurilor de munca disponibile s-a injumatatit fata de anul trecut si multe companii au inghetat angajarile, portalurile de recrutari primesc cereri in continuare pentru astfel de posturi.

Numarul celor care se afla in cautarea unui loc de munca a crescut simtitor, in urma disponibilizarilor masive, astfel ca, de multe ori, numarul candidatilor pe acelasi post este dublu fata de anul trecut. Cei mai afectati de somaj sunt lucratorii din domeniul petrolier, arata statisticile Agentiei pentru Ocuparea Fortei de Munca, citate de EvZ.

"Primele semne vizibile de scadere pe piata muncii au aparut in ianuarie, dar fenomenul s-a accentuat drastic in luna februarie", sustine Madalina Uceanu , director executiv al companiei de recrutare Aims Human Capital Romania.

Oferte de munca sunt pentru specialisti in IT, ingineri, finantisti si farmacisti aproape in acelasi ritm ca in 2008. In plus, se cauta specialisti in sectoarele productiei si distributiei bunurilor de larg consum...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea