Financiar

Constructorii francezi, interesati de Romania

ong>Reuniunea bilaterala FNTP (Federatia Nationala Franceza a Lucrarilor Publice) - ( Asociatia Romana a Antreprenorilor de Construtii ) a reunit principalele firme care se ocupa de infrasctructura in Romania cu reprezentantii francezi.

Colaborarea intre firmele romanesti si cele franceze a reprezentat scopul acestei intruniri. Principala problema adusa in discutie de Patrick Bernasconi, presedintele Federatia Nationala Franceza a Lucrarilor Publice, este deficitul fortei de munca in Romania.

Singura de a iesi din aceasta situatie este reprezentata de efortul pentru calificare, a sustinut Bernasconi. Laurentiu Plosceanu, presedintele Asociatiei Romane a Antreprenorilor de Construtii, considera ca solutia chinezeasca reprezinta o posibilitate pentru Romania.

Federatia Nationala Franceza a Lucrarilor Publice reuneste 8300 de intreprinderi , organizate in federatii regionale, care se ocupa de lucrarile publice in Franta. Cifra de afaceri a Federatiei Nationale Franceze a Lucrarilor Publice este de 40 miliarde euro, iar 1,3 % din locurile de munca existente sunt create de domeniul constructiilor. Asociatia Romana a Antreprenorilor de Construtii detine 60 % din din Romania, numarul angajatilor fiind de 387 milioane persoane.

Pentru cele mai importante ale zilei aboneaza-te la Newsletter-ul de Stiri Principale Acasa.ro
  •   2008-06-11
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii