Financiar

#constantin nita #imm #impozit forfetar #criza #ministru

Constantin Nita: Introducerea impozitului forfetar nu era oportuna

Impozitul euro , de acolo in sus sa calculam impozitul forfetar, insa, sigur, Guvernul a constatat ca-i mai bine asa si a pus aceasta taxa de 500 de euro pe an la firmele mici. Eu spun ca este un an greu, trebuia probabil sa amanam si data, undeva la 1 septembrie sau 1 ianuarie 2010 sa introducem acest impozit", a declarat ministrul, citat de RFI .

El a precizat ca nu se dezice de acest impozit, doar contesta oportunitatea lui in acest moment. "Trebuia sa asteptam o perioada de timp, sa vedem cum se misca economia anul acesta si sa-l introducem undeva la anul", afirma ministrul.

"Si in afara impozitului forfetar exista riscul ca firmele sa dea faliment, pentru ca criza economica afecteaza intreaga economie romaneasca, indiferent ca-i mic sau mare..."

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-04-14
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expert Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Cum se transporta un computer

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Efectele dependentei dintre cumparatori si vanzatori

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.