Financiar

#asigurari #companii #firme #test #financiar #casa

Companiile de asigurari vor fi supuse testului de stres la finalul lui 2009

Companiilor de asigurari li se vor aplica teste de stres in ultimul trimestru din 2009 sau la inceputul lui 2010, pentru a verifica stabilitatea financiara, a anuntat joi vicepresedintele Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor ( CSA ), Tudor Balta .

El a mentionat ca CSA vrea sa adopte unele masuri "care sa duca la imbunatatirea activitatii de management al riscului in companii" si a precizat ca efectuarea testelor de stres depinde de "gradul de performanta al activitatii de management al riscului, dar si de experienta personalului", scrie NewsIn.

"CSA ia in calcul derularea, in trimestrul patru sau la inceputul lui 2010, a unor teste de stres prin care sa verifice stabilitatea financiara a companiilor de asigurari. Testele vor fi efectuate odata cu studiul de impact cantitativ QIS5", a spus Balta.

El a mentionat ca CSA vrea sa adopte unele masuri "care sa duca la imbunatatirea activitatii de management al riscului in companii" si a precizat ca efectuarea testelor de stres depinde de "gradul de performanta al activitatii de management al riscului, dar si de experienta personalului".

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-07-02
  •  

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila:  Condu-ti tu cariera, nu lasa cariera sa te conduca!

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.