Financiar

#feag #romania #finantare

Comisia Europeana vrea sa transforme FEAG intr-un instrument de interventie rapida

Comisia Europeana a propus modificarea Regulamentului de accesare a finantarilor acordate prin Fondul European de Ajustare la Globalizare (FEAG), care doreste transformarea FEAG intr-un instrument eficient de interventie , in conditiile crizei financiare si economice actuale. Tara noastra s-a aratat interesata de modificarile UE aduse acestui regulament, noile norme stabilind modalitatea de accesare a acestei surse de finantare , desi, pana in prezent, nu am beneficiat de resurse financiare acordate prin acest fond.

Initiativa Comisiei Europene, de a modifica acest Regulament, este luata in scopul relaxarii conditiilor in care se acorda finantare prin FEAG, prin care se urmareste cresterea ratei de interventie comunitara, in contextul in care criza economica afecteaza puternic din ce in ce mai multe sectoare.

Inca o sursa de finantare pentru Romania

Tara noastra s-a aratat interesata de modificarile UE aduse acestui regulament, noile norme stabilind modalitatea de accesare a acestei surse de finantare, desi, pana in prezent, nu am beneficiat de resurse financiare acordate prin acest fond.

 ( citeste continuarea pe newschannel.ro )

  •   2009-02-24
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: SteamOS poate fi descarcat incepand de astazi

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii