Financiar

#catherine ashton #creditare #ce

Comisia Europeana promite firmelor romanesti relansarea creditarii in conditii normale

Comisarul european pentru comert exterior , Catherine Ashton , a promis firmelor romanesti ca va sustine capitalizarea CEC in vederea relansarii creditarii pentru mediul de afaceri si a cerut a cerut acestuia sa ii comunice problemele privind concurenta neloiala si 'barierele netarifare' cu care acesta se confrunta pe pietele externe. Totodata, oficialul european a solicitat Ministrului pentru IMM-uri, Constantin Nita sa promoveze deschiderea de noi piete prin acorduri de comert liber pentru firmele romanesti.

Catherine Ashton, comisarul european pentru comert exterior, a cerut firmelor romanesti sa ii aduca la cunostinta problemele pe care acestea le intampina pe pietele externe, privitoare la concurenta neloiala si restrictiile netarifare impuse pe pietele comerciale externe. De asemenea, aceasta a promis firmelor romanesti ca se va implica in capitalizarea CEC pentru a relansa creditarea in conditii normale a mediului de afaceri.

Comisarul european s-a intalnit, in cadrul vizitei din Romania, cu 35 de firme mici si mijlocii din Brasov, care i-au prezentat problemele cu care se confrunta, precum lipsa de creditare, scaderea comenzilor, concurenta neloiala si birocratia in accesarea fondurilor europene, noteaza NewsIn.

La nivelul politicii comerciale, oficialul european a cerut ministrului pentru IMM-uri, Constantin Nita, prezent la intalnire, sa grabeasca adoptarea masurilor necesare sprijinirii IMM-urilor, mai ales in perioada de criza...

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

 

  •   2009-07-13
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte: Vehiculele electrice vor reduce poluarea cu peste 20%

Expertul Acasa.ro, Ovidiu Leonte, specialist IT&C

Pune o intrebare


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii