Financiar

#romtelecom #facturi #electronice

Clientii Romtelecom vor putea primi factura exclusiv online

Clientii Romtelecom vor putea alege sa primeasca doar in varianta electronica , renuntand la cea pe hartie, incepand din iunie, a anuntat compania intr-un comunicat. Pana acum, factura putea fi doar vizualizata pe internet.
 
Potrivit Romtelecom, facturile electronice vor ajunge la clienti, la cerere, prin intermediul aplicatiei MyAccount, disponibila pentru toti clientii. Fiecare client va fi anuntat prin e-mail si/sau SMS de emiterea facturii sale.

Toti clientii cu acces la internet vor putea sa-si acceseze contul in deplina siguranta, cu ajutorul parolei, pe site-ul Romtelecom, si vor putea sa-si descarce pe loc . Toate facturile descarcate au si sunt autorizate pentru a fi folosite in evidentele contabile, eliminandu-se astfel necesitatea arhivarii fizice.

MyAccount ofera si alte facilitati , precum vizualizarea gratuita a facturilor din ultimele 6 luni sau situatia platilor. Clientii rezidentiali au si posibilitatea de a achita factura Romtelecom prin MyAccount. Aplicatia ofera si detalii suplimentare cu privire la .

  •   2010-06-01
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Alexandru Enache

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului


Citeste pe divahair.ro

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila: O cariera de succes la varsta de 5 ani

Expertul Acasa.ro, psihoterapeutul Alexandru Busila

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii