Financiar

#pret #oferta #inchiriere #apartament #chirie

Chiriile n-au scazut in iulie, desi oferta de inchiriere a crescut

Numarul de oferte pentru imobilele de inchiriat a crescut luna trecuta, fara ca pretul de inchiriere sa sufere modificari, sustin imobiliarii. Comparativ cu iunie, luna trecuta cel mai mult au crescut ofertele pentru apartamentele cu 3 si 4 camere.

 

In schimb, cea mai mica fluctuatie a ofertei s-a observat in cazul apartamentelor cu doua camere, sustin reprezentantii site-ului anunturiparticulari.ro, citati de NewsIn. Majoritatea proprietarilor au tinut la pret, scaderi ale chiriilor, cu 4,5%, observandu-se in general in cazul apartamentelor mari. Toamna insa va aduce o majorare a chiriilor.

„Preturile vor creste din luna septembrie, cand cererea pe piata se mareste in mod traditional , odata cu inceperea anului universitar. Analizele mai arata ca blocajul de pe piata vanzarilor imobiliare va afecta in curand si pretul chiriilor“, au comunicat sursele citate. Nu doar preturile se vor mari, ci si cererea, generata de lipsa finantarilor de pe piata. Astfel, proprietarii care nu vor dori sa vanda la preturi mai scazute vor prefera varianta inchirierii acestora.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea