Financiar

#crestere economica #recesiune globala #criza economica globala #intalnire china sua

China se roaga de SUA sa-si stabilizeze economia

China se roaga de Statele Unite sa isi stabilizeze economia si pietele financiare pentru a ajuta la prevenirea unei recesiuni globale.

Vicepremierul Chinei, Wang Qishan, a declarat, joi, in cadrul editiei a cincea a "Dialogului Strategic Economic" dintre Statele Unite si China ca Beijingul face tot ce ii sta in putere sa urgenteze cresterea economica, informeaza Reuters.

" Prioritar in acest moment este sa recastigam increderea investitorilor si sa prevenim o recesiune economica globala", a declarat Wang.

Impreuna cu secretarul Trezoreriei americane, Henry Paulson , vicepremierul Chinei a adaugat ca autoritatile din Beijing fac tot posibilul sa stabilizeze pietele din intreaga lume si sustin politicile SUA pentru a preveni turbulentele ce ar putea sa apara in urma crizei economice de la nivel global . Wang a cerut Staelor Unite sa tina cont de nevoile Beijingului. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Top

Cauta-ti perechea