Financiar

#turism #investitie #informare #centru

Centru de informare turistica la pretul de 750.000 de lei

Orasul Covasna se va bucura de infiintarea unui centru de informare turistica , in urma unei investitii de 750.000 de lei, bani proveniti din fonduri ale Ministerului Turismului. La inceputul lunii mai, ministrul Udrea anuntat ca Harghita si Covasna au primit pentru proiectele din turismul balnear, cel montan si pentru alte proiecte ale autoritatilor, suma totala de 19 milioane de lei.

Piatra de temelie a centrului va fi pusa, sambata, in cadrul Zilelor Orasului, la eveniment urmand sa participe si ministrul de resort, Elena Udrea, scrie Capital .ro care citeaza agentia Mediafax.

Primarul orasului Covasna a explicat ca evenimentul va avea loc cu ocazia Zilelor Orasului , manifestari care se vor desfasura de vineri pana duminica. Edilul a mentionat ca, potrivit planului, lucrarile de constructii se vor finaliza in acest an, valoarea investitiei fiind de 750.000 de lei.

Harghita si Covasna au primit pentru proiectele din turismul balnear, cel montan si pentru alte proiecte ale autoritatilor, suma totala de 19 milioane de lei.

 ( citeste continuarea in NewsChannel.ro )

  •   2009-09-02
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Acasa.ro

Vezi toate articolele

Articole din financiar

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase: Cat de mult iti folosesti puterea de cumparator?

Expertul Acasa.ro, specialist marketing si vanzari Radu Mircea Chirvase

Pune o intrebare


Citeste pe Romaniatv

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu: Sfaturi financiare pentru toti membrii familiei, de la mic la mare

Expertul Acasa.ro, Cosmina Marinescu, consilier financiar

Pune o intrebare